Повна заборона: у WADA натякнули на посилення санкцій проти РФ через допінг-скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Повна заборона: у WADA натякнули на посилення санкцій проти РФ через допінг-скандал

Повна заборона: у WADA натякнули на посилення санкцій проти РФ через допінг-скандал
Джерело:  24 канал

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) наразі вирішує питання про посилення санкції у відношенні російських спортсменів через скандал з допінгом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Нещодавно РФ відсторонили від усіх світових змагань (зокрема Олімпіади) на наступні 4 роки. Таке рішення представники комітету спортсменів WADA вважають надмірно м'яким. Вони вважають, російські спортсмени не повинні мати права виступати під нейтральним прапором.

"Ми обговоримо можливість подачі позову, щоб посилити санкції. Наша аргументація на користь повного відсторонення виходить з того, що хоч чотирирічний бан і здається достатнім покаранням, але насправді це занадто слабка санкція", - цитує видання Вікторію Аггар, очільницю британської комісії атлетів.

Вона стверджує, що багато російських спортсменів все одно братиме участь в Олімпійських іграх попри рішення WADA.

"Здається, що таке покарання недостатньо серйозне, якщо брати до уваги порушення", - підкреслила Аггар.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно звіт американського ФБР п родемонстрував, що чинний президент РФ Володимир Путін обговорював з колишнім президентом Дмитром Медведєвим вдалий підкуп голови ФІФА для проведення ЧС-2018 з футболу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?