Поїздка одіозного депутата Путіна на Донбас наробила шуму в мережі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Поїздка одіозного депутата Путіна на Донбас наробила шуму в мережі: з'явилися фото

Поїздка одіозного депутата Путіна на Донбас наробила шуму в мережі: з'явилися фото

Депутат Держдуми Росії Віталій Мілонов, якому заборонений в'їзд в Україну, з'їздив до окупованої бойовиками ДНР Горлівки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".

Читайте такожОд іозний путінський депутат знайшов нового ворога Росії: соцмережі регочуть
"У Ростов ми прилетіли одразу після п'ятничного засідання в Думі... Кордон перетнули за північ. Донбас зустрічав розбитими дорогами", - написав журналіст, що відправився з Мілоновим, однак точних дат не назвав.
За словами Мілонова, він часто їздить на Донбас: "Я до них заїжджаю з подарунками: тепловізор привозив, в цей раз квадрокоптер тягну. На громадських засадах числюсь там політруком". Відзначається, що місцеві жителі і патрульні нібито знають і пам'ятають Мілонова, який возить гуманітарку, і ходить з рацією по окупованій території України, відгукуючись на позивний "Густав".



У той же час журналіст РосЗМІ заявив про обстріли, нібито проведені Україною, і процитував Мілонова: "Ось тому я проти поїздок до Києва на Євробачення. Ці тварюки дітей не шкодують, а ми повинні догоджати упирям?"
"Краще раз побачити все своїми очима, ніж сто раз по "ящику". Не хочу бути "диванним" стратегом. Донбас - частина нашого світу, - заявив одіозний депутат Держдуми і підкреслив, що не боїться полону. - Гірше, коли депутата ловлять з повією, а мені за поїздки в Донбас не соромно".


Фото: Віталій Мілонов (перший зліва) і бойовики ДНР
Примітно, що СБУ заборонила Мілонову в'їзд в Україну ще в 2014 році.
Відзначимо, що в мережі гаряче обговорили поїздку путінського депутата на окуповану територію України. Так користувач Jacky Brown написав: "Людина, яка виправдовує свої дії параноїдальним маренням, або негідник, або реально хворий".






Нерусскій мір: "А хто і чому збирається вбивати якихось дітей?"





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Віталій Мілонов по-хамськи висловився про Україну та Євробачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?