Пожежа на "Інтері": з'явилося відео затримань "паліїв"
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа на "Інтері": з'явилося відео затримань "паліїв"

Пожежа на "Інтері": з'явилося відео затримань "паліїв"
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео затримання групи людей, підозрюваних у  підпалі будівлі компанії "НІС", яка створює новини для "Інтера".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане "Інтером" в Youtube.
Нагадаємо, будівля скандального українського телеканалу "Інтер" на вулиці Щусєва, 22 загорілася 4 вересня.  Керівництво телеканалу заявило про те, що пожежа в будівлі почалася внаслідок підпалу невідомими особами, а в результаті інциденту була знищена телевізійна студія.


Нардеп від "Радикальної партії"Ігор Мосійчук у Facebook заявив, що з Шевченківського райуправління Нацполіції в Києві звільнили одного із затриманих. За його даними, звільнений "учасник АТО Максим Непийпиво".
"Очікуємо звільнення інших", - зазначив Мосійчук.
У свою чергу правозахисниця Тетяна Близнюк у Facebook заявила, що з дільниці випускають всіх затриманих.
"Коротше кажучи, всіх випускають, на території райвідділу залишилося ще двоє-троє. Шестеро вийшли при мені. Михайло Стрижка та Максим Непийпиво ось у нас, а решта з тих, хто вийшов, не знаю імен", - написала вона.
За її даними, нікому із затриманих повідомлення про підозру не висували. Близнюк також висловила побоювання, що права затриманих були порушені, так як вони перебували в райвідділі поліції більше трьох годин без належної санкції. Поліція пояснила це тим, що ці люди були не затримані, а "доставлені".
"На моє запитання, чи могли вони звідти піти, начальник говорить, що так, могли піти. Чому не пішли - він не знає. Спілкувалися, каже. На питання, чому тоді вони були в наручниках, каже, що не були вони в наручниках. На питання, чому тоді Стрижка кричав з вікна, що він в наручниках, відповів, що він може кричати що завгодно. На питання, чому тоді у них вилучено одяг, каже, що ніхто одяг не вилучав", - розповіла Близнюк.
За її даними, одяг у затриманих все ж відбирали. Один з тих, кого вважають причетним до підпалу, був в розірваному одязі й скаржився на забої.


Радник глави МВС Зорян Шкіряк в свою чергу заявив, що правоохоронці будуть відпрацьовувати всі версії і мотиви скоєння злочину і не виключив, що це могла бути як провокація, організована проти самого телеканалу, так і те, що до її організації можуть бути причетні самі співробітники "Інтера".
Раніше  в мережі з'явилися фото та відео пожежі в будівлі.
Також повідомлялося, що глава МВС  Арсен Аваков розповів, що серед шести затриманих активістів, які протестували під будівлею, компанії "НІС", що створює для "Інтера" новини, були колишні бійці 30-ї бригади Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?