Пожежа у Львові: з'явилася гучна заява
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа у Львові: з'явилася гучна заява

Пожежа у Львові: з'явилася гучна заява
Джерело:  Укрінформ

Керівництво  нічного клубу "Мі100" у Львові, де в нічь на 27 листопада під час файєр-шоу спалахнула пожежа, розповіло слідству про «кавказький слід» і недобросовісну конкуренцію, як головні причини інциденту.

Про це заявив виконуючий обов'язки директора розважального комплексу Сергій Чередниченко, передає ONLINE.UA з посиланням на  Укринформ.

«За два тижні до події в клуб прийшли люди кавказької національності і запитували власника або директора закладу. Згодом, за дивним збігом обставин, на мене вийшов чоловік і запропонував свої послуги по розвитку клубу. Як виявилося, він народився в Чечні», — розповів він.
За словами Чередниченко, «клуб взяв його на стажування на посаду арт-директора».


Читайте також: Масштабна пожежа у Львові: з'явилися нові подробиці, фото і відео


«Це була його друга вечірка. Перша пройшла успішно. На цей раз декларувалося не фаєр, а LED-шоу, в якому повинні були використовуватися кульки, які створюють ілюзію вогню», - зазначив він.


Крім того, керівник клубу зазначив, що «арт-директора» шукає поліція, однак його немає за місцем проживання, а мобільний телефон відключений.


Окремо Чередниченко висловив упевненість, що неадекватність відвідувачів, які заважали рятувальникам боротися з вогнем, також була невипадковою.


Як повідомляв ONLINE.UA,  багато з відвідувачів львівського клубу "Мі100" під час пожежі не поспішали евакуюватися, плескали у долоні і знімали вогонь на телефони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?