Пожежа у Мінкульті - нові офіційні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа у Мінкульті - нові офіційні подробиці

Пожежа у Мінкульті - нові офіційні подробиці
Джерело:  online.ua

Державна служба з надзвичайних ситуацій отримала дані про пожежу у будівлі Міністерства культури, молоді та спорту о 10:14, а вже о 11:03 рятівники локалізували полум'я. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

По прибуттю на місце події бригада рятівників почала евакуацію. Пожежа почалася з підвального приміщення будинку №19 на вулиці Івана Франка у Києві. Там розташований архів.

"Через сильне задимлення проводиться евакуація людей. У ході розвідки врятовано 2 осіб з третього поверху за допомогою автодрабини, ще двох - сходовими клітинами. Врятованих 4 осіб було оглянуто бригадою швидкої медичної допомоги, від госпіталізації відмовилися", - пояснили у ДСНС.

Понад 220 осіб відійшли від задимленої будівлі на безпечну відстань ще до прибуття пожежних бригад. Наразі полум'я вдалося локалізувати на ділянці в 30 квадратних метрів.

З вогнем борються 45 рятівників, які прибули з 11 одиницями спеціальної техніки ДСНС.

Як повідомляв ONLINE.UA, у соціальних мережах користувачі опублікували перші ролики з місця події. Згідно з непідтвердженими даними, на третьому поверсі Мінкульту були заблоковані робітники установи. Пожежі надали надзвичайний статус через підвищену складність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?