Пожежа у «Токіо Стар»: власник злощасного готелю виступив з заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Пожежа у «Токіо Стар»: власник злощасного готелю виступив з заявою

Пожежа у «Токіо Стар»: власник злощасного готелю виступив з заявою
Джерело:  Укрінформ

Власник одеського готелю «Токіо Стар» Вадим Чорний, де в пожежі загинули 9 людей, звернувся до Київського районного суду Одеси з клопотанням про відвід судді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

«Підсудний звернувся до суду з клопотанням про відвід судді Іванчука, пояснюючи це тим, що інтернет-сайт, редактором якого він був свого часу, у 2015 році опублікував критичну статтю про цього суддю», – йдеться у заяві.

В свою чергу, суддя Микола Тонконоженко вирішив відхилити подане клопотання про відвід як недостатньо обґрунтоване.

Адвокати власника готелю стверджують, що при розгляді справи порушується підсудність, оскільки Київський райсуд не може розглядати клопотання органу досудового слідства, який територіально знаходиться в Приморському районі Одеси.

Однак прокурори пояснили, що саме в цьому районі, по вулиці Філатова, зареєстрована слідча група ГУ Нацполіції, яка веде цю справу.

За даними, які оприлюднив заступник директора Одеської державної архітектурно-будівельної інспекції Ігор Черкасов, будівля згорілого готелю «Токіо Стар» значиться як «складські приміщення». Документів про переобладнання «складів» в готель в Одеську ДАБІ не надходило.

Прокуратура просить суд обрати затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Рішення судді щодо міри утримання Вадиму Чорному буде оголошено сьогодні.

Нагадаємо, що вчора в Одесі впізнали загиблих у готелі «Токіо Стар» та розповіли, звідки вони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?