Пожежу на хімзаводі в Калуші повністю загасили: вже відома причина загоряння
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежу на хімзаводі в Калуші повністю загасили: вже відома причина загоряння

Пожежу на хімзаводі в Калуші повністю загасили: вже відома причина загоряння
Джерело:  online.ua

У неділю, о 10:44 в Калуші на хімзаводі повністю загасили пожежу. В обласній поліції повідомили, що вона виникла через порушення правил безпеки, передає ONLINE.UA.

"13 січня о 10:44 пожежа в Калуші на території ТОВ "Карпатнафтохім" ліквідована", - йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

За фактом пожежі на хімзаводі в Калуші відкрито кримінальне провадження за статтею 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримуватися, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого). Винуватцю виниклого загоряння на заводі загрожує до трьох років в'язниці.

У поліції уточнили, що пожежуа на хімзаводі в Калуші заборонили гасити, так як була загроза настання тяжких наслідків у стані виробничих об'єктів цього підприємства. Відомо, що смолоскипне горіння пірогазу відбувалося орієнтовно до 01:00 13 січня, але процес тління тривав.

Раніше ONLINE.UA публікував фото і відео пожежі на хімзаводі в Калуші, яка виникла ввечері 12 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?