Позов про наклеп: ВВС видалила скандальну статтю про Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Позов про наклеп: ВВС видалила скандальну статтю про Порошенко

Позов про наклеп: ВВС видалила скандальну статтю про Порошенко
Джерело:  Hromadske

З сайту ВВС видалили скандальну статтю про президента України Петра Порошенко, через яку він подав на корпорацію до суду позов про наклеп.

Про рішення видалити статтю про Порошенко, в якій йшлося про те, що президент України нібито заплатив 400 тисяч доларів за організацію зустрічі з Трампом в 2017 році, повідомили в прес-слежба ВВС, передає ONLINE.UA з посиланням на Громадське.

"Ми вирішили видалити статтю з нашого сайту на час очікування результату", - йдеться в повідомленні.

При цьому в ВВС не вважають себе винними. Там заявили, що "діяли в інтересах суспільства і будуть продовжувати захищати цю справу".

Слід зазначити, що раніше адвокат Порошенко, юрист компанії Atkins Thomson Solicitors Грехем Аткінс, повідомив, що Високий суд Англії визнав публікацію ВВС такою, що завдала шкоди репутації Порошенко. Він зазначив, що Порошенко спочатку назвав публікацію повністю неправдивою і продовжуває робити все необхідне для захисту своєї репутації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що суд Лондона на попередніх слуханнях ухвалив рішення за позовом Порошенко проти ВВС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?