Працівник СБУ на службовому авто на смерть збив двох людей
Категорія
Події
Дата публікації

Працівник СБУ на службовому авто на смерть збив двох людей

Працівник СБУ на службовому авто на смерть збив двох людей
Джерело:  online.ua

25 грудня близько 20 години працівник СБУ, перебуваючи за кермом службового автомобіля марки «Daewoo Lanos», насмерть збив двох пішоходів – чоловіка та жінку. За попередніми даними, потерпілі, які переходили дорогу у невстановленому місці, від отриманих травм загинули на місці події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу "ДБР".

Наразі уже встановлено, що автомобіль рухався з перевищенням швидкості.

"Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Хмельницького гарнізону Західного регіону України. Кваліфікація: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України )", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що у разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 грудня відома українська співачка Ірина Федишин потрапила у ДТП, повертаючись із концерту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?