Працівник заводу в США влаштував стрілянину: є жертви
Категорія
Події
Дата публікації

Працівник заводу в США влаштував стрілянину: є жертви

Працівник заводу в США влаштував стрілянину: є жертви
Джерело:  BBC

У США робітник заводу з виробництва газонокосарок в Канзасі влаштував стрілянину і вбив трьох людей, після чого був ліквідований поліцією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС Україна.
Як повідомляє поліція, в результаті стрілянини ще 14 осіб отримали поранення, десять з них серйозні. За словами місцевого шерифа Уолтона, влада не розглядає подію як теракт.
Очевидці розповідають, що озброєний чоловік спочатку застрелив жінку на парковці біля будівлі заводу, а потім зайшов всередину і продовжив стрілянину. За даними поліції, нападник пересувався по території заводу на машині і іноді відкривав вогонь, не виходячи з неї.
Один з очевидців розповів журналістам, що дивом врятувався. Нападник наставив на Мартіна Еспінозу пістолет, але в ньому скінчилися патрони, і поки він діставав інші, Еспіноза встиг втекти. За його словами, він упізнав у нападникові колегу по роботі, поведінку якого раніше вважали спокійною.
Раніше повідомлялося, що в штаті Мічиган, США, чоловік відкрив стрілянину в декількох точках міста і вбив безліч людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?