Правда про війну на Донбасі в ефірі росТБ вразила мережу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Правда про війну на Донбасі в ефірі росТБ вразила мережу: з'явилося відео

Правда про війну на Донбасі в ефірі росТБ вразила мережу: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Російський політик Леонід Гозман в прямому ефірі телеканалу "Росія 1" звинуватив всіх громадян Росії в тому, що вони є співучасниками вбивств на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео передачі, опубліковане в youtube.
"Я вважаю, що на вас, на мені, як на громадян нашої країни, лежить відповідальність за той жах, який там (на Донбасі – Ред.) зараз відбувається. Я так вважаю. Ось чому: ця жахлива війна, вона не могла б тривати більше одного дня, якщо б ми не підтримували — зброєю, грошима, людьми — ось цих так званих лідерів цих "республік", — заявив колишній співголова російської партії "Правое дело".
Крім того, Гозман висловив упевненість в тому, що ватажки бойовиків – "це просто кримінал".


Читайте також: Захарченко не змогли "зробити людиною", ДНР тепер під загрозою - російський блогер

"Якщо один з лідерів ДНР, пан Пушилин, до того, як боротися за свободу Донбасу, був регіональним менеджером МММ, і тепер він бореться за свободу Донбасу. Я не вірю цим людям", - заявив він.
Також політик нагадав про те, ким був Захарченко до війни — "курями торгував, у нього було два ларька".
"Якщо б ми не підтримували цих людей, війна б там швидко закінчилася. І вона би закінчилася зовсім не геноцидом, це все нісенітниця", — упевнений Гозман.



В якості прикладу він згадав Слов'янськ, "який довгий час обороняв наш злочинець Стрільців-Гиркин, громадянин Російської Федерації, який за якимось дияволом на території іншої країни".
"Коли вибили Гиркина зі Слов'янська і туди увійшла українська армія, там не було ніяких ексцесів, там налагодилася нормальне життя, там немає ніякої гуманітарної катастрофи. Нам нема там що робити! Нашим хлопцям нічого там робити! І те, що ми підтримуємо всіх цих захарченок, ось в цьому наша з вами відповідальність", - резюмував він.
У свою чергу, ці слова російського політика викликали бурхливу реакцію соцмереж.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  депутат Держдуми Росії передбачів нові вбивства ватажків ДНР і ЛНР на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?