"Правий сектор" пояснив ситуацію зі зривом допиту Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

"Правий сектор" пояснив ситуацію зі зривом допиту Януковича

"Правий сектор" пояснив ситуацію зі зривом допиту Януковича
Джерело:  news.liga.net

Активісти "Правого сектора" заблокували Лук'янівське СІЗО, звідки повинні були доставити колишніх бійців "Беркута" на засідання суду зі зниклим екс-президентом України Віктором Януковичем, оскільки вважають, що вони можуть бути звільнені рішенням суду.
Про це заявив глава прес-служби "Правого сектора" Артем Скоропадський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
"Правий сектор не випускає беркутівців із СІЗО на засідання суду, адже суд може їх сьогодні звільнити", - підкреслив Скоропадський.

Онлайн-трансляцію того як намагалися допитати Януковича, дивіться тут
Він додав, що зрив допиту Віктора Януковича не є метою дій ПС, і блокування СІЗО здійснено для запобігання участі екс-"беркутівців" в засіданні.
Нагадаємо, в Святошинському районному суді Києва в режимі відеоконференції повинні були допитати Віктора Януковича, однак через відсутність на засіданні екс-бійців "Беркута", яких звинувачують у розстрілі активістів Майдану, засідання перенесли на 28 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що силовики не вступатимуть у конфлікт з протестуючими біля Лук'янівського СІЗО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?