"Правий сектор" заявив про непричетність до організації "третього Майдану"
Категорія
Політика
Дата публікації

"Правий сектор" заявив про непричетність до організації "третього Майдану"

"Правий сектор" заявив про непричетність до організації "третього Майдану"
Джерело:  Правий сектор

Національний визвольний рух "Правий сектор" заявив про свою непричетність до РПС та дій щодо організації так званого "третього Майдану".


Відповідну заяву НВР "Правий сектор" зробив на своєму сайті, повідомляє  ONLINE.UA.


"НВР ПС завжди і послідовно відстоює ідею національної революції як єдиної можливості отримання УССД. Однак дії організаторів "нового Майдану" виглядає як спроба дискредитувати націоналістичний рух і саму ідею національної революції", - значиться в повідомленні ПС.


Також в повідомленні йдеться про те, що в НВР ПС надійшло безліч повідомлень про причетність руху до організації так званого "третього Майдану". І, на думку членів "Правого сектора", РПС саме цього і добивалася.


"Окремо слід сказати, що всі ці події активно висвітлює 17 канал, відомий своїми сепаратистськими і антиукраїнськими позиціями. Не дивно, що новини про події в Києві активно висвітлюються і російською пропагандою, яка несподівано і нез'ясовно полюбила "третій Майдан", - також говориться в заяві "Правого сектора".


"З огляду на це, ми хочемо ще раз підкреслити: НВР "Правий сектор" не має відношення ні до РПС, ні до дій, що цей рух здійснює", - закінчує свою заяву ПС.


Як повідомляв ONLINE.UA, організатори так званого "третього Майдану"  висунули ряд вимог і оголосили цілі своєї діяльності  на Майдані Незалежності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?