"Правий сектор" звернувся до Кличка через геїв
Категорія
Україна
Дата публікації

"Правий сектор" звернувся до Кличка через геїв

"Правий сектор" звернувся до Кличка через геїв
Джерело:  Правий сектор

Прихильники  руху "Правий сектор"  закликали мера Києва Віталія Кличка заборонити проведення ЛГБТ-фестивалю в столиці України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Правого сектора".


З посиланням на "вкрай напружений психологічний стан" жителів України ПС назвав несвоєчасними будь-які публічні акції ЛГБТ-спільнот, і закликав Кличко подати судовий позов про заборону фестивалю сексуальних меншин.


Крім іншого, прихильники ПС також просять не завдавати таким чином моральну травму демобілізованим бійцям АТО.


"Ще схвильовані спогадами війни, в кожному нашому слові, жесті або вчинку цивільної особи, вони хочуть бачити підтримку, честь їх подвигів, подяку за смертельні випробування, які вони змушені були терпіти, захищаючи Україну і кожного з громадян України", - йдеться в повідомленні .


Також члени "Правого сектора" назвали ЛГБТ-фестиваль в Києві, - виставою на догоду Заходу, який тільки викличе "очевидний конфлікт в київській громаді" і не досягне своєї мети.


У минулому році під час ЛГБТ-прайду в столиці сталося криваве протистояння, активними учасниками якого були саме члени "Правого сектора".


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві пройшло перше гей-весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?