"Православний" робот з Росії насмішив мережу: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

"Православний" робот з Росії насмішив мережу: з'явилося фото

"Православний" робот з Росії насмішив мережу: з'явилося фото
Джерело:  itar-tass.com

У Росії нову розробку вчених - «космічного» робота, названого Федором (Final Experimental Demonstration Object Research - Фінальний експериментально-демонстраційний об'єкт розробки) планують представити на православному форумі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Презентація моделі запланована на 13 жовтня в приміщенні московського ВДНГ в рамках другого Міжнародного православного студентського форуму, який буде проведено за участю Російської православної церкви і її предстоятеля патріарха Кирила.
«Федора вперше представлять широкій публіці на II Міжнародному студентському форумі, організованому урядом Москви спільно з Синодальним відділом у справах молоді Російської православної церкви», - заявили в оргкомітеті заходу.


Як стало відомо, робота, здатного повторювати рухи оператора, передавати відео- та аудіосигнали, а також піднімати вантажі до десяти кілограмів, планують відправити на Міжнародну космічну станцію у 2021 році.
Варто додати, що одним з «цвяхів програми» форуму заявлена ​​прес-конференція патріарха РПЦ Кирила, якому можна буде ставити питання з залу, по телефону і відеозв'язку.



"Православний" робот. Скриншот

Тим часом, соціальні мережі відверто сміються над ідеєю презентації робота перед віруючими студентами.


Стареющий Краббэ: «Поки сколківці ліпили православну залізяку на мотузочках "за образом Божим", піндоси зліпили цілком робочого віслюка)))))».
Александр Малкин: «Православний космічний робот, е-п-т-ь . Лиш ми таке можемо вигадати. Усілякі католики та протестанти з іншими індуїстами до такого не додумалися б».
Ээх Добрый: «Кирюху близько не підпускати до експонату, а то зашкодить кадилом космічного робота»..
Грга Питич: «У мене єдине питання. А що буде цей мотлох робити на МКС? Через специфіку станції і тотальної марності цього Рогозинського буратіни, його можна тільки до зовнішньої стороні корпусу прикріпити ... типу швейцара».

Гена Котович: «А яке відношення цей робот має до православ'я? Або у нас вже взагалі ні чого не робиться без скрєп?».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський політик звинуватив президента РФ Володимира Путіна у страшних злочинах проти українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?