Представник "грузинської команди" у Нацполіції пішов з посади
Категорія
Україна
Дата публікації

Представник "грузинської команди" у Нацполіції пішов з посади

Представник "грузинської команди" у Нацполіції пішов з посади

Керівник департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Георгій Грігалашвілі заявив про те, що йде з посади.

Про це повідомила голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

"Я отримала величезну кількість дзвінків з питанням, чому Георгій Грігалашвілі йде з посади керівника департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Георгій не йде з нашої команди і буде займатися реформами поліції і атестаційним процесом", — розповіла вона.

Деканоїдзе зазначила, що Грігалашвілі і далі "буде підтримувати наші початі реформи".

Нагадаємо, що у листопаді 2015 року президент України Петро Порошенко надав грузину Грігалашвілі українське громадянство для призначення його керівником департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції.


Він займався виявленням порушень з боку поліцейських і реагував на них, а також боровся з корупцією всередині Нацполіції.

У 2004-2006 роках Грігалашвілі очолював патрульну поліцію грузинської столиці - Тбілісі, а з 2006 по 2012 роки -керував патрульною поліцією усієї Грузії.

Як відомо, "грузинською командою" в українскій владі звуть грузинів, що займали відповідальні посади на своїй батьківщині, і приїхали до України допомагати з реформами.


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні великодніх та травневих свят президент України Петро Порошенко провів низку гучних звільнень вищих чиновників країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?