Представник України на Євробаченні-2017 розповів про горе в сім'ї
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Представник України на Євробаченні-2017 розповів про горе в сім'ї

Представник України на Євробаченні-2017 розповів про горе в сім'ї

Фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич, який представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення в Києві, розповів, що перемога в нацвідборі була дуже важлива для його батьків, зокрема для батька.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook телеканалу СТБ.
В ході прес-конференції Женя зізнався, що його тато тяжко хворий.
Читайте також: Укра їнські рокери феєрично виступили у фіналі відбору на Євробачення: з'явилося відео
"Мій тато тяжко хворий. І для нього дійсно дуже важлива була наша перемога. Реакція батьків була такою, як нібито світ перевернувся. Тому вважаю, що ми дійсно зробили щось дуже важливе", - розповів Галич.
За словами музиканта, головне для нього - те, що цією перемогою він ощасливив своїх батьків.
Нагадаємо, завдяки перемозі Джамали на Євробаченні-2016 міжнародний конкурс відбудеться в Україні. Захід пройде в Києві з 9 по 13 травня. Україну представить рок-гурт O.Torvald. Музиканти виконають пісню Time.
Як повідомляв ONLINE.UA, Євробачення-2017 вестимуть троє чоловіків - Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тимур Мірошниченко. Україна стане першою країною з таким складом ведучих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?