Представника Зеленського звинуватили у брехні
Категорія
Політика
Дата публікації

Представника Зеленського звинуватили у брехні

Представника Зеленського звинуватили у брехні
Джерело:  online.ua

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій стверджує, що представник президента Руслан Стефанчук дискредитує парламент своїми заявами про нібито домовленості, які були досягнуті між Володимиром Зеленським та головами фракцій під час зустрічі, передає ONLINE.UA.

Парубій нагадав, що на сайті президента був розміщений коментар Стефанчука, де він стверджував, що на консультаціях учасники нібито погодили компромісне рішення підтримати зміни до чинного закону, які скасовують мажоритарну систему та зменшують прохідний бар'єр до 3%, але потім не проголосували за це рішення.

За словами спікера ВР, подібні заяви використані для того, щоб у черговий раз дискредитувати український парламент.

"Я хочу заявити, що як учасник цієї зустрічі, а я її почав зі слів, що має вестись стенограма і відеозапис зустрічі, ніякого компромісу і тим більше консенсусу досягнуто не було стосовно закритих списків", - сказав політик.

Окрім того, Парубій закликав голів фракцій це підтвердити, а представника президента надалі не дискредитовувати найвищий законодавчий орган України.

"Від мені усіх голів фракцій вимагаю публічно надання стенограми наших консультацій", - додав він, зазначивши, що ще тиждень тому направив офіційний запит щодо оприлюднення стенограми.

Як повідомляв  ONLINE.UA, перший заступник голови ради Національного банку України Тимофій Мілованов вважає, що  розпуск Верховної Ради обійдеться платникам податків в 300-400 мільйонів доларів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?