Представники Держдепу США відвідають Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Представники Держдепу США відвідають Україну

Представники Держдепу США відвідають Україну
Джерело:  УНН

У посольстві США в Україні анонсували візит представників Державного департаменту Сполучених Штатів до Києва, передає ONLINE.UA з посиланням на УНН.
25-29 січня очікується приїзд помічника адміністратора Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у справах Європи та Євразії Томаса Меліа і координатора держдепартаменту США у справах допомоги Європі та Євразії Аліни Романовськи.
"У Києві вони проведуть зустрічі з членами уряду, депутатами Верховної Ради та лідерами громадянського суспільства, щоб визначити, як допомогти Україні зміцнювати свою демократію, продовжувати боротьбу з корупцією, удосконалювати управління, розвивати громадянське суспільство, посилювати економічну та енергетичну безпеку, а також забезпечувати гуманітарною допомогою постраждалих від конфлікту в східних регіонах", - йдеться в повідомленні.
Це буде перший візит в Україну Томаса Меліа на новій посаді. Він і Романовськи планують відвідати Харків, Слов'янськ і Краматорськ на сході України, де зустрінуться з місцевими лідерами та обговорять програми допомоги жителям Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?