Представники Московського патріархату приїхали на Об'єднавчий собор: фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Представники Московського патріархату приїхали на Об'єднавчий собор: фото

Представники Московського патріархату приїхали на Об'єднавчий собор: фото
Джерело:  online.ua

У Софійський собор у Києві вже прибули представники Московського патріархату. Вони візьмуть участь в Об'єднавчому соборі, на якому буде проголошено створення автокефальної церкви України.

Фото представників УПЦ МП, які вже зареєструвалися на Об'єднавчий собор, опублікував священнослужитель УПЦ Київського патріархату, настоятель Храму святого великомученика Димитрія Солунського Богдан Тимошенко, повідомляє ONLINE.UА.

Він не уточнив, хто з представників УПЦ МП візьме участь в Об'єднавчому соборі. Також невідомо, скільки всього представників МП вирішать бути присутнім при проголошенні автокефалії української православної церкви.

Нагадаємо, на Об'єднавчому Соборі, який відбудеться 15 грудня в Києві, будуть прийняті три рішення - буде проголошено створення єдиної помісної церкви України, затверджено її Статут і обрано предстоятеля.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в проекті Статуту автокефальної церкви України зазначено, що її головою буде Митрополит Київський, якому не будуть надавати титул патріарха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?