Представники "Свободи" викинули в сміттєвий бак свого екс-депутата: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Представники "Свободи" викинули в сміттєвий бак свого екс-депутата: опубліковані фото

Представники "Свободи" викинули в сміттєвий бак свого екс-депутата: опубліковані фото
Джерело:  Маєш право знати

Активісти ВО "Свобода" та представники ВГО "Сокіл" викинули в сміттєвий бак главу земельної комісії міськради Броварів, колишнього "свободівця" Василя Кочубея.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Маєш право знати".
Голова земельної комісії міськради Броварів повинен був зустрітися з виборцями в Броварах Київської області, але на прийом прийшли його колишні однопартійці разом з активістами ВГО «Сокіл». Вони вимагали від Кочубея скласти мандат, мотивуючи вимогу тим, що той вийшов з лав партії, хоча і обирався за її сприяння.
На це екс-свободівець відмовив. Почалася бійка, під час якої в ситуацію втрутився охоронець Кочубея, завдавши кілька ударів активістам. Але нападники все ж вивели Кочубея у двір, де стояв сміттєвий бак, обклеєний його фотографіями. Охоронець намагався захищати свого підопічного телескопічною дубинкою, та сам отримав кілька ударів в голову й обличчя. У підсумку, депутата таки кинули в сміттєвий бак. Поліція прибула на місце бійки через 15 хвилин після того, як все скінчилося.
Нагадаємо, Василь Кочубей був обраний від партії "Свобода", однак недавно вийшов з партії та підтримав мера екс-регіонала.
Раніше повідомлялося, що  одеські активісти кинули в сміттєвий бак, обсипали борошном і облили зеленкою депутата міськради і начальника Одеського обласного фонду держмайна Олексія Косьміна.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?