Представники Тимошенко попалися на фальсифікації виборів, - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Представники Тимошенко попалися на фальсифікації виборів, - ЗМІ

Представники Тимошенко попалися на фальсифікації виборів, - ЗМІ
Джерело:  golos.ua

Про те, що члени дільничної виборчої комісії 417, що знаходиться за адресою Алма-Атинська, 8 у Києві, які представляють технічних кандидатів Юлії Тимошенко, були виявлені на спробі фальсифікації виборів Президента України. Про це свідчить відео, зняте на ділянці небайдужими громадянами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "ГолосUA".

Зокрема, на відео зафіксовано факт зникнення кількох підписів виборців зі списку, згідно з яким після звірки документів видаються бюлетені. ЗМІ повідомляють, що при заповненні звітності були використані зникаючі чорнила - очевидно з метою в подальшому, при розбіжності кількості виданих та зареєстрованих бюлетенів, визнати вибори на дільниці недійсними.

При цьому представники технічних кандидатів Юлії Тимошенко в комісії, зокрема, Шевцова Олена Валентинівна (від кандидата Сергія Носенко) і Шитенков Оксана Миколаївна (від кандидата Віктора Бондаря), всіляко намагалися перешкодити зйомці і відмовлялися пояснити подію.

Нагадаємо, раніше ряд ЗМІ повідомляли про підготовку штабом Юлії Тимошенко масових підкупів і фальсифікацій. Головними фігурантами організації фальсифікацій називалися глава київського виборчого штабу «Батьківщини» Влада Молчанова та її соратниця Алла Шлапак. При цьому правоохоронні органи відмовлялися реагувати на висвітлені у ЗМІ факти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?