Прем'єр Гончарук назвав нову мету Кабміну
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єр Гончарук назвав нову мету Кабміну

Прем'єр Гончарук назвав нову мету Кабміну
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що показник ВВП має можливість зрости на 40% за наступні п'ять років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами очільника Кабінету міністрів, цей прогрес поставлений наразі за мету.

"Ми поставили собі за мету, щоб економіка України за наступні п'ять років зросла на мінімум 40%. У нас уже є команда в Міністерстві економічного розвитку, яка готова над цим працювати", - пояснив Гончарук.

Він додав, що такі покращення економічного характеру спричинять виникнення близько мільйона робочих місць у країні.

Слід нагадати, у понеділок, 2 вересня, відбудеться перше засідання оновленого уряду. Його склад затвердили у Верховній Раді у четвер, 29 серпня. Парламент проголосував на користь Гончарука, який пізнеше представив власну урядову команду.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр Кабміну Дмитро Дубілет розповів про отриману новим урядом невеличку перемогу. Вона стосується режиму роботи єдиного державного реєстру. Він почне щоденно оновлювати дані, що стане великим бонусом у роботі підприємців, бо допоможе у боротьбі з рейдерством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?