Прем'єр Італії Драгі пообіцяв Україні кошти на відбудову інфраструктури
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єр Італії Драгі пообіцяв Україні кошти на відбудову інфраструктури

Прем'єр Італії Драгі пообіцяв Україні кошти на відбудову інфраструктури
Джерело:  online.ua

За словами італійського прем'єр-міністра Маріо Драгі, який 16 червня відвідує Київ та Ірпінь, Україна отримає від його країни допомогу для відновлення зруйнованої російськими військами інфраструктури.

Джерело:  Ansa

Драгі заявив, що Україна отримає від Італії кошти на відбудову

Це місце (Ірпінь - ред.) руйнування, але також і надії. Багато чого з того, що мені тут розповідали, стосувалося майбутнього та реконструкції. Війна об'єднала людей, тепер вони можуть робити те, що до війни було неможливо. Світ - на вашому боці, - наголосив лідер Італії.

Журналісти також поцікавилися в італійського політики, чи знадобиться план Маршалла для України, однак Драгі відповів, що про це поки рано говорити.

Тут росіяни знищили будинки та дитячі садки. Все буде відновлено. Вони вже розпочали. Вони вже перебувають на дуже просунутій стадії, - підкреслив прем'єр Італії.

Як уже згадувалося раніше, Маріо Драгі відвідав Ірпінь разом із лідерами Франції, Німеччини та Румунії.

За словами німецького канцлера Олафа Шольца, дії Росії у війні проти України спрямовані лише на знищення.

Президент Франції Еммануель Макрон під час візиту до Ірпеня заявив, що вражений героїзмом українського народу, а також додав, що Україна повинна перемогти у цій війні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?