Прем’єр Ізраїлю Нетаньяху повідомив, про що збирається говорити із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем’єр Ізраїлю Нетаньяху повідомив, про що збирається говорити із Зеленським

Прем’єр Ізраїлю Нетаньяху повідомив, про що збирається говорити із Зеленським

Під час офіційного візиту до України прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху планує обговорити з Володимиром Зеленським низку двосторонніх питань, у тому числі зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем та міждержавну пенсійну угоду.

Про це Нетаньяху повідомив журналістам в аеропорту Тель-Авіва перед вильотом до Києва, інформує ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

«Зараз я відправляюся з важливим візитом до України на запрошення нового президента Зеленського. Я буду обговорювати з президентом України завершення створення Зони вільної торгівлі, це близько до реалізації, договір про пенсії та цілу низку інших тем, які ще більше зміцнять чудові зв'язки між нашими країнами», – розповів Нетаньяху.

Дводенний візит ізраїльського лідера в Україну розпочинається сьогодні. Крім зустрічі з президентом Зеленським, Біньямін Нетаньяху проведе переговори з українським прем’єром Володимиром Гройсманом та зустрінеться з лідерами української єврейської громади. Крім цього, прем’єр Ізраїлю відвідає Меморіальний комплекс у Бабиному Яру.

Останній візит ізраїльського прем’єр-міністра в Україну відбувся 20 років тому – у березні 1999 року.

Нагадаємо, що в травні в Ізраїлі пройшли протести через політичний скандал на пісенному конкурсі «Євробачення».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?