Прем'єр-міністра Ізраїлю терміново доставили в лікарню
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єр-міністра Ізраїлю терміново доставили в лікарню

Прем'єр-міністра Ізраїлю терміново доставили в лікарню
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу доставили до відділення невідкладної допомоги через погане самопочуття. Попередньо, його стан в нормі.

Джерело: The Times of Israel

Нетаньяху госпіталізували

Його стан добрий, і він проходить медичне обстеження, - йдеться в заяві офісу прем'єр-міністра.

Там додали, що пізніше надауть додаткові подробиці.

Близькі до прем'єр-міністра ЗМІ повідомили, що раніше він скаржився на погане самопочуття.

73-річного Нетаньягу привезли конвоєм зі свого будинку в Кесарії, де він проводив вихідні. Зазначається, що він був у повній свідомості та ходив без сторонньої допомоги.

Його особистий лікар Цві Берковіц повідомив, що стан прем'єр-міністра був «хорошим і стабільним», додавши, що він проходить обстеження.

ЗМІ повідомляють, що Нетаньягу скаржився на біль у грудях і попросив відвезти його до лікарні для обстеження, включаючи комп’ютерну томографію. У ньому сказано, що він пішов зі своєї машини до реанімації.

Вчора прем’єр-міністр провів кілька годин у спеку біля Галілейського моря . Сьогодні він поскаржився на легке запаморочення , — йдеться в спільній заяві лікарні та офісу прем’єр-міністра.

Там зазначили, що причиною поганого самопочуття стало зневоднення.

Зеленський розповів про відносини з Ізраїлем

Під час пресконференції у Вільнюсі 12 липня під час саміту НАТО прездент Володимир Зеленський сказав, що в Ізраїлі змінюються прем'єр-міністри, але це не дає результату для відносин цієї держави з Україною.

Я запрошував до України і двох інших прем'єр-міністрів, які були до пана Нетаньяху. Поки що прем'єр-міністри різні – результат однаковий, - сказав він.

Також Зеленський сказав, що Київ просив Залізний купол" та інші системи протиповітряної оборони на початку повномасштабної війни, але вийшло "приблизно так само, як із прем'єр-міністрами".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?