Прем’єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії прибули в Київ
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем’єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії прибули в Київ

Прем’єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії прибули в Київ
Джерело:  online.ua

15 березня ввечері до Києва прибули прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, віцепрем'єр-міністр Ярослав Качинський, прем'єр-міністри Чехії Петр Фіала та Словенії Янез Янша. Візит здійснюється за погодженням з Євросоюзом.

Джерело: Фейсбук Матеуша Моравецького

Європейські високопосадовці прибули до Києва

Ця війна – результат жорстокого тирана, який нападає на беззахисних мирних жителів, бомбардує міста та лікарні в Україні! В результаті світ втратив почуття безпеки, а безневинні люди гинуть і втрачають все своє майно. Ми повинні якнайшвидше зупинити трагедію, що відбувається на Сході. Саме тому разом із віцепрем'єр-міністром Ярославом Качинським, прем'єр-міністрами Петром Фіалою та Янезом Яншою ми знаходимося у Києві, - написав Моравецький.

Посадовці зустрінуться з президентом України Володимиром Зеленським та прем'єр-міністор Денисом Шмигалем.

У Польщі раніше повідомили, що цей візит здійснюється за домовленістю з Європейським Союзом, і про нього поінформовані голова Ради Європейського Союзу Шарль Мішель, голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн та ООН.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?