Прем'єр розповів, що цього року для уряду пріоритетніше
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єр розповів, що цього року для уряду пріоритетніше

Прем'єр розповів, що цього року для уряду пріоритетніше
Джерело:  УНН

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк розповів про пріоритети діяльності Кабміну на 2016 рік, передає ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Номер один - прозора, чесна, широкомасштабна приватизація об'єктів державної власності та прийняття відповідного законодавства. Одеський припортовий, Центренерго, Обленерго та інші об'єкти, які зараз заборонені до приватизації, але не мають стратегічного значення для безпеки держави повинні бути виставлені на чесні і прозорі аукціони", - зазначив Яценюк.
Також серед пріоритетів переведення українських ЗС на контрактну армію і судова реформа.
"Прийняття в другому читанні змін до Конституції з одночасним прийняттям нового закону про статус суддів і судоустрій", - додав він.
"Наступне - це збройні сили. Ми фактично переводимо на контрактну армію і українські ВС де-факто повинні стати членами НАТО. Вони повинні повністю відповідати стандартам і критеріям північноатлантичного альянсу", - зазначив глава уряду.
Ще він додав, що окремим документом розглянуть питання страхової медицини.
"Окремо в нашому програмному документі - прийняття законів про введення страхової медицини", - повідомив прем'єр.
Нагадаємо, Кабмін повинен відзвітувати за минулий рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?