Прем'єрка Нової Зеландії прийшла в ГА ООН з тримісячною донькою - неймовірні фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єрка Нової Зеландії прийшла в ГА ООН з тримісячною донькою - неймовірні фото

Прем'єрка Нової Зеландії прийшла в ГА ООН з тримісячною донькою - неймовірні фото
Джерело:  online.ua

Прем'єрка Нової Зеландії Джасінда Ардерн прийшла на зустріч світових лідерів у Нью-Йорку зі своєю тримісячною донькою. Варто зазначити, що це перше немовля-учасник в історії Генасамблеї ООН, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Крихітці навіть видали символічну перепустку для входу у будівлю ООН у Нью-Йорку. Її у своєму Twiiter опублікував батько дівчинки. У перепустці написано "Перше немовля Нової Зеландії", адже Джасінда Ардерн – глава держави.

Нагадаємо, Джасінда Ардерн  — новозеландська політикиня, прем'єр-міністерка Нової Зеландії (з 2017 року), член Палати представників Нової Зеландії 49-го, 50-го, 51-го та 52-го скликань від Лейбористської партії та лідер партії (з 1 серпня 2017 року). Ардерн виступає за подолання нерівності в оплаті праці жінок, за право на нерозголошення жінкою своєму роботодавцеві планів щодо дітонародження, а також за декриміналізацію абортів у Новій Зеландії. Також Ардерн виступає на захист прав ЛГБТ-спільноти.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що зірка Голлівуду Єва Лонгорія продовжує радувати шанувальників зворушливими фото з новонародженим сином, якого 43-річна актриса народила 19 червня в одній з клінік Лос-Анджелеса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?