Прес-конференція Трампа: з'явилося повне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Прес-конференція Трампа: з'явилося повне відео

Прес-конференція Трампа: з'явилося повне відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося повне відео прес-конференції обраного президента США Дональда Трампа, яку він провів 11 січня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
Нагадаємо, під час прес-конференції Трамп сказав, що хакерські атаки відносно Штатів здійснювала не тільки очолювана Володимиром Путіним Росія, але й інші країни, зокрема, Китай. Разом з тим він сказав, що симпатія президента РФ Путіна до нього є безумовним плюсом, але Трамп готовий діяти з ним жорстко в разі потреби.
У той же час  Трамп відмовився відповідати на запитання журналістів CNN і Buzzfeed, які раніше оприлюднили компромат на нього.  Крім того, він проігнорував питання журналістів про те, чи контактував він або хтось із його штабу з Росією під час передвиборної кампанії. Коли пролунало запитання, він пішов із залу, де проходила прес-конференція.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Трамп не продаватиме свій бізнес, а подібно до українського лідера Петра Порошенка, передасть його в сліпий траст.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?