Прес-конференція Януковича в Ростові: онлайн-трансляція
Категорія
Політика
Дата публікації

Прес-конференція Януковича в Ростові: онлайн-трансляція

Прес-конференція Януковича в Ростові: онлайн-трансляція
Джерело:  online.ua

Зниклий український екс-президент Віктор Янукович в п'ятницю, 25 листопада дає прес-конференцію в російському Ростові-на-Дону. При цьому прес-конференції передувала невдала спроба українського суду допитати Януковича у справі про вбивства під час Майдану.
Онлайн-трансляцію того, як намагалися допитати Януковича, дивіться тут.
ONLINE.UA вестиме трансляцію прес-конференції Януковича.
ДИВІТЬСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ НА РОСІЙСЬКОМОВНІЙ ВЕРСІЇ ONLINE.UA!
"Сьогодні прийняв рішення провести все-таки прес-конференцію. Хоча ви розумієте мене, що я все не зможу сказати, що я повинен буду сказати суду. А враховуючи, що 28 все-таки буде засідання суду, зараз дати їм шанс якось скористатися цими моїми свідченнями за межами суду. Я такий шанс їм не там. Але все-таки я щось скажу. І, звичайно, я відповім на всі питання, які вас цікавлять", - заявив Янукович.
Нагадаємо, після зриву допиту Януковича глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що правоохоронці не вступатимуть у силовий конфлікт з протестуючими біля Лук'янівського СІЗО, які перешкоджали вивезенню колишніх бійців "Беркута" на засідання суду за участю екс-президента.
"Янукович вже досить спровокував крові і бід в Україні. МВС не братиме участі в черговій провокації московської маріонетки і не вступатиме в силовий конфлікт з протестуючими. Тим більше що точка зору і мотиви цих людей нам зрозумілі і багато в чому ми їх поділяємо", - заявив Аваков.
Як повідомляв ONLINE.UA, допит Віктора Януковича перенесли на 13:00 28 листопада в зв'язку з відсутністю в залі суду екс-беркутівців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?