Прес-конференція Януковича: в Україні пояснили найбільш божевільні висловлювання
Категорія
Політика
Дата публікації

Прес-конференція Януковича: в Україні пояснили найбільш божевільні висловлювання

Прес-конференція Януковича: в Україні пояснили найбільш божевільні висловлювання
Джерело:  online.ua

Екс-президент України Віктор Янукович

, який на своїй прес-конференції в Ростові-на-Дону зробив низку гучних заяв, діяв за планом російських технологів, і підкреслив зацікавленість Росії в розхитуванні ситуації в Україні.


Таку думку в статті для ONLINE.UA висловив політичний експерт Євген Магда.


«Віктор Янукович, за великим рахунком, не говорить нічого нового, але при цьому він просуває написані російськими технологами і вже обкатані їм у 2014 році тези», — підкреслив автор.


За словами експерта, заяви побіжного екс-президента «спрямовані на дискредитацію України і деморалізацію її керівництва».


Читайте також: Україна багато втратила: в мережі знайшли привід висміяти Януковича і його оточення

«Без статусу легітимного президента ці "одкровення" мають дуже специфічне звучання, підкреслює зацікавленість Росії в розхитуванні ситуації в Україні», — додав Магда.


Крім того, він зазначив, що «екс-президент цілком може дозволити собі говорити про підірваних після Майдану автобусах з кримчанами, "потязі дружби" і повазі позиції Путіна».


«На сьогодні навіть найбільш лояльні до нього політологи не припускають можливості повернення Януковича в політичний процес України, зате ЗМІ радо тиражують його заяви. Подібна безкарність "легітимного" дозволяє йому робити заяви "від пуза віялом", прагнучи до своєрідного реваншу», - резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA — Операція Кремля: сім причин, за якими Путін повертає Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?