Прес-секретар Путіна заснув під час виступу його "друга": з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Прес-секретар Путіна заснув під час виступу його "друга": з'явилося відео

Прес-секретар Путіна заснув під час виступу його "друга": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заснув під час прес-конференції "друга" Володимира Путіна -  президента Туреччини Реджепа Ердогана.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.


На відеоролику видно, як невдовзі після початку виступу Ердогана Пєсков щосили намагається не заснути. В одному ряду з Пєсковим можна помітити і главу російського МЗС Сергія Лаврова, який оглядається і дивиться на камеру, яка знімає його і сплячого прес-секретаря. Пєсков прокинувся після того, як почав виступати Путін, якому стали аплодувати.


(Дивіться реакцію Пєскова на виступ Ердогана з 3:49)



Як відомо, любителем поспати на офіційних заходах є прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.


Як повідомляв ONLINE.UA, після підписання міністрами Туреччини і Росії міжурядової угоди про будівництво газопроводу "Турецький потік"

в мережі згадали роботу російського ілюстратора-карикатуриста Віталія Подвіцького, в якій яскраво описані етапи відносин між президентом РФ Володимиром Путіним і президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?