Прес-служба партії «Батьківщина» заявила, що «чорний штаб» Порошенка працює за методами Януковича 
Категорія
Україна
Дата публікації

Прес-служба партії «Батьківщина» заявила, що «чорний штаб» Порошенка працює за методами Януковича 

Прес-служба партії «Батьківщина» заявила, що «чорний штаб» Порошенка працює за методами Януковича 

Близько опівночі 7 березня патрульні міста Покровське на Дніпропетровщині, зупинили автомобіль ВАЗ 2109 (АН0526ВТ). У машині знаходилися двоє двадцятивосьмирічних мешканців Курахового (Донецька область) – Богомаз Олександр Вікторович та Яремич Артем Дмитрович, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "УНІАН".

Під час перевірки поліцейські виявили в салоні авто 150 листівок формату А3 з інформацією, яка дискредитує кандидата в президенти України Юлію Тимошенко, - йдеться у заяві партії "Батьківщина".

Особи заявили, що отримали вантаж на «Новій пошті» від невідомого, із яким зв’язувалися через одну із соціальних мереж, і який заплатив кожному по 2 тис. грн за розклеювання провокаційних листівок.

У заяві партії йдеться, що "чоловіки виконували одну із «операцій» так званого «чорного штабу» Петра Порошенка – офісу, створеного на Банковій з єдиною метою – у будь-який спосіб заплямувати головного конкурента нинішнього президента – Юлію Тимошенко".

"Тому у бажанні втриматися на посаді більше не гребує нічим, дедалі частіше опускаючись до методів свого попередника. Ми розуміємо, що Генеральна прокуратура та Служба безпеки України давно перетворилися на підрозділи кооперації «Рошен», і наразі їхнім основним завданням є дискредитація головних опонентів нинішнього президента", - сказано в повідомленні партії.

Юлія Тимошенко (фото - Олександр Прокопенко)

"Тому звертаємося до Міністерства внутрішніх справ із вимогою встановити та притягнути до відповідальності всіх учасників цієї ганебної провокації", - підсумовується у заяві партії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?