Президент Франції заявив про "надзвичайну економічну ситуацію"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Президент Франції заявив про "надзвичайну економічну ситуацію"

Президент Франції заявив про "надзвичайну економічну ситуацію"
Джерело:  Associated Press

Президент Франції Франсуа Олланд заявив про "стан надзвичайної економічної ситуації" в країні і сказав, що настав час переглянути економічну і соціальну модель Франції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Олланд виклав ряд пропонованих економічних заходів для того, щоб дати поштовх французькому розвитку, який перебуває в довгостроковому застої, і скоротити хронічне безробіття, у щорічному зверненні до бізнес-лідерів у понеділок, 18 січня.
Перші запропоновані ним заходи відносно скромні, і він сказав, що вони не будуть стосуватися 35-годинного робочого тижня. Він не намагався брати на себе ніякі нові непередбачені повноваження.
Олланд підкреслив необхідність поновлення французької робочої бізнес-моделі в умовах динамічної і більш глобальної економіки. Ці заходи включають ослаблення деяких заходів щодо заохочення компаній наймати нових співробітників, і нових тренінгів для півмільйона робочих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?