Президент Казахстану вибухнув різкими словами на адресу України
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент Казахстану вибухнув різкими словами на адресу України

Президент Казахстану вибухнув різкими словами на адресу України
Джерело:  Reuters

Президент Казахстану  Нурсултан Назарбаєв  виступив зі словами про те, що в Україні "немає єдності", і тому у неї проблеми з економікою.


Про це він заявив на святковому концерті 1 травня з нагоди Дня єдності народу Казахстану, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Нурсултан Назарбаєв закликав до національної єдності в Казахстані і нагадав про мітинги Євромайдану 2013-2014 років в Україні.


"Україна - друга за величиною держава з колишніх республік СРСР, зараз має економіку, яка становить половину розміру Казахстану... Тому що немає єдності, немає почуття мети, жодне завдання не вирішується, а люди зайняті іншими речами: боротьбою, вбивством, скандалами", - розповів президент Казахстану.


Заява Назарбаєва приурочена до протестів останніх тижнів в Казахстані, які викликані запланованою земельною реформою, що дозволить іноземцям отримати право власності на сільгоспугіддя.


Як повідомляв ONLINE.UA, російський політик і письменник, лідер партії "Інша Росія" і один з ідеологів так званої "російської весни"  Едуард Лимонов поділився планами про захоплення частини Казахстану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?