Президент Латвії їде на Донбас: названа причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент Латвії їде на Донбас: названа причина

Президент Латвії їде на Донбас: названа причина
Джерело:  online.ua

Президент Латвійської республіки Раймондс Вейоніс відвідає Донбас біля лінії зіткнення, щоб побачити на власні очі, що там відбувається.

Про це повідомив український глава Петро Порошенко за підсумками переговорів з латвійським лідером, який 24 листопада прибув до Києва з офіційним візитом, передає ONLINE.UА.

За словами Порошенка, Вейоніс хоче особисто переконатися, що Україна докладає всіх зусиль для відновлення інфрастурктури в зруйнованих окупантами районах Донбасу, які вже звільнені від бойовиків.

Крім Донбасу, в ході переговорів Порошенко і Вейоніс обговорили фейкові "вибори" в ОРДЛО і санкції проти Росії. Відомо, що латвійський президент запевнив, що Латвія не визнає результатів псевдовиборів в "ЛНР" і "ДНР", а також заявив про підтримку латвійською владою антиросійських санкцій за агресію проти України.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що 1 листопада депутати з фракції соціалістів, демократів і зелених в Парламентській асамблеї Ради Європи приїжджали на Донбас, щоб з'ясувати стан справ з безпекою в регіоні і умови роботи там місії ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?