Президент нарешті відповів, коли закінчиться епоха бідності в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент нарешті відповів, коли закінчиться епоха бідності в Україні

Президент нарешті відповів, коли закінчиться епоха бідності в Україні
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський в ефірі одного з українських телеканалів пообіцяв усім українцям, що епоха бідності закінчиться ще за його каденції, повідомляє ONLINE.UA.

Ведуча програми "Право на владу" Наталія Мосейчук поцікавилася у українського лідера: "Коли ж закінчиться епоха бідності?", адже це зазначалося у програмі, з якою Зеленський ішов на вибори 2019 року.

"Це буде ще за моєї каденції. Ми це робимо крок за кроком... Ми ухвалили багато законів, пов’язаних з детінізацією економіки, демонополізацією, деолігархізацією. Це поповнюватиме бюджет. Кожен повинен платити в цій країні податки. Бо звідки брати пенсії, заробітну плату? Зараз важлива соціальна місія нашої команди – коли немає грошей, а треба збільшити мінімальні пенсії", – підкреслив глава української держави.

Саме так Володимир Зеленський пояснив, на якому саме етапі перебуває його команда на шляху до подолання бідності.

Варто зазначити, що раніше очільник НБУ Яків Смолій повідомив усім українцям, що підписання нової програми співпраці МВФ та України може відбутись не раніше першого кварталу наступного року. За його словами, це передбачає процедура програми.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно директорка-розпорядниця Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва неочікувано для всіх відзначила "вражаючий прогрес" України у просуванні реформ. Вона щедро похвалила старання команди українського лідера Володимира Зеленського та самого глави держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?