Президент Німеччини вимагає трибуналу над Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент Німеччини вимагає трибуналу над Путіним

Президент Німеччини вимагає трибуналу над Путіним
Джерело:  online.ua

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр закликав провести трибунал над російським диктатором та військовим злочинцем Володимиром Путіним, а також керівництвом окупаційної армії РФ за військові злочини в Україні.

Джерело:   Der Spiegel

Німеччина підтримує проведення трибуналу над Путіним та кремлівськими злочинцями 

Будь-хто, хто несе відповідальність за ці злочини, повинен буде відповісти. У тому числі солдатів. У тому числі, воєначальники. І, звичайно ж, ті, хто несе політичну відповідальність, - зазначив Штайнмаєр

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Тільки за минулу добу окупанти не менше 50 разів обстрілювали Харків з артилерії та мінометів.

Російські окупаційні війська завдали близько 48 ударів з артилерії, мінометів, танків та РСЗВ по районах Салтівки, П'ятихаток, Олексіївки, центру міста, у Дергачах. На сьогодні у Харкові та районі - 15 постраждалих, - повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Вночі внаслідок обстрілу було суттєво пошкоджено газопровід, на місці працюють аварійні бригади.
На Ізюмському напрямі продовжуються бої. У Барвінковому та Лозовій проводять евакуаційні заходи.

У Києві від початку війни у наслідок обстрілів та повітряних ударів пошкоджено 208 житлових будинків, 46 шкіл, 29 садків та один дитячий будинок.

Пошкодження також отримали 13 адміністративних будівель, 2 спортивні об'єкти, 5 об'єктів соціальної сфери, 17 - охорони здоров'я, 10 - культурна сфера, 48 об'єктів транспортної інфраструктури, - повідомляють представники КМДА.

У КМДА додали, що всі пошкоджені об'єкти будуть взяті на облік, фахівці визначать міру пошкоджень. Після цього будинки почнуть поступово відновлювати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?