Президент Німеччини закликав свій народ готуватися до скрутних часів
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Німеччини закликав свій народ готуватися до скрутних часів

Президент Німеччини закликав свій народ готуватися до скрутних часів
Джерело:  online.ua

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр закликав свій народ готуватися до погіршення матеріального становища в результаті війни Росії проти України.

Джерело:  Spiegel

Президент Німеччини попереджає німців про скрутні часи

За словами німецького президента, жорсткі санкції Заходу проти Росії неминуче обернуться нестабільністю і певними втратами також для Німеччини.

Якщо солідарність з Україною - не лише слова, потрібно бути готовими до цього. Так, нас у Німеччині також чекають непрості дні… Попереду багато труднощів. Наша солідарність і підтримка, наша готовність до обмеження потрібні будуть ще довго, - наголосив Франк-Вальтер Штайнмаєр.

Президент ФРН зазначив, що розуміє страх і шок людей від того, що у Європі стала можливою повномасштабна війна.

Але ми можемо протиставити цьому страху нашу оборону і нашу людяність, наше прагнення миру та віру у свободу і демократію, які ми завжди будемо захищати. Віра у свободу і демократію сама по собі не зупинить танк. Але я також знаю, що танк не може зруйнувати цю віру. Ніяка армія, ніякі репресії не сильніші за віру у свободу і демократію в серцях у людей, - додав німецький політик.

За його словами, очільнику Кремля не варто недооцінювати силу демократії, оскільки він уже недооцінив силу українців й тому програє війну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?