Президент ПАРЄ обурив Україну несподіваним вчинком: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент ПАРЄ обурив Україну несподіваним вчинком: з'явилося відео

Президент ПАРЄ обурив Україну несподіваним вчинком: з'явилося відео
Джерело:  1tv.ru

В Україні обурилися через новини про візит до Сирії делегації депутатів ПАРЄ і російської Держдуми на чолі з головою Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунтом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Первый канал".
Повідомляється, що візит організували депутати Держдуми, незважаючи на те, що РФ позбавлена ​​в ПАРЄ права голосу і не бере участі в сесіях Європарламенту.
Новина про візит до Сирії президента ПАРЄ разом з делегацією Держдуми і депутатами ПАРЄ з Чехії, Бельгії, Сербії та Італії викликало хвилю обурення.
Читайте також: У Європі ухвалили важливу резолюцію щодо ув'язнених в Росії українців
"Тепер не здивуюся, якщо голова ПАРЄ запросить Асада виступити перед Асамблеєю, розповісти про боротьбу з тероризмом, фейковими новинами західних ЗМІ, боротьбу з міграцією і популізм опозиції. Всі теми на порядку денному ПАРЄ, тому проблем бути не повинно. Ще можна продовжити турне поїздкою в окупований Крим. Рашн ФРЕНДЗ організовують все краще", - написав у Facebook постійний представник України в Раді Європи Дмитро Кулеба.




Перший заступник спікера Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що на сайті ПАРЄ немає інформації про візит Аграмунта в Сирію.


"Офіційний сайт ПАРЄ. Ні слова про візит президента Аграмунта в Сирію. Вважаю, що сьогодні ж українська делегація повинна направити лист в ПАРЄ з вимогою дати роз'яснення про статус цього візиту, тим більше що російські депутати не є членами ПАРЄ, тому що Асамблея НЕ підтверджувала їх повноваження. Отже, це був приватний візит Аграмунта з його російськими друзями? Повинні отримати офіційну відповідь ПАРЄ", - написала в Facebook Геращенко.




Як повідомляв ONLINE.UA, політичний експерт Євген Магда пояснив, чому не варто боятися здачі Європою інтересів України і розповів, як поводитися Києву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?