Президент розповів, про що насправді говорив з Трампом у липні
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент розповів, про що насправді говорив з Трампом у липні

Президент розповів, про що насправді говорив з Трампом у липні
Джерело:  online.ua

Український державний лідер Володимир Зеленський оголосив деталі липневої розмови з президентом США, яка спричинила політичний скандал. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на його відповідь під час прес-марафону.

За словами президента України, Дональд Трамп не говорив нічого, що можна розцінити як шантаж. Також не було обговорення питань щодо компанії Burisma та надання військової допомоги.

"Зі зброєю та історією з "Бурисмою" це ніяк не пов'язано... Шантажу не було, це не було предметом розмови", - пояснив Зеленський.

Він також додав, що дзвінок не міг зробити шкоди відносинам між Сполученими Штатами та Україною.

Президент підкреслив, що намагався "затягнути" Трампа у свою країну, аби продемонструвати йому нову урядову команду та її ефективність.

Нагадаємо, вранці у четвер, 10 жовтня, Володимир Зеленський розпочав великий прес-марафон. Журналісти групами будуть ставити йому питання та чергувати одна одну.

Як повідомляв ONLINE.UA, він пояснив під час заходу, що має за мету завершення війни на Донбасі. Президент назвав це головним завданням для його роботи на відповідній посаді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?