Президент Вірменії госпіталізований з новим штамом коронавірусу у важкому стані
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Вірменії госпіталізований з новим штамом коронавірусу у важкому стані

Президент Вірменії госпіталізований з новим штамом коронавірусу у важкому стані
Джерело:  online.ua

Новий штам коронавірусу COVID-19, який походить за попередніми оцінками з Великої Британії, уразив президента Вірменії Армена Саркісяна. Станом на середу, 13 січня, політик знаходиться у лікарні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво лідера.

За оприлюдненими подробицями, хвороба проходить у нього у важкій формі.

"Президент Республіки Вірменія, який заразився коронавірусною хворобою нового типу і лікувався в домашніх умовах, госпіталізований. Хвороба протікає у важкій формі", - оголосили у пресслужбі.

Наразі лікарі діагностували у президента двостороннє запалення легенів, що супроводжується високою температурою.

Згідно з оголошеними напередодні даними, Саркісян перебував у Великій Британії в період новорічних свят. Разом з родиною, у колі найближчих родичів та онуків, він перебував у Лондоні, де паралельно переніс операцію на нозі.

Пізніше в політика виявили ознаки коронавірусу COVID-19, діагноз підтвердили тести 5 січня.

Нагадаємо, наразі також коронавірус переносить португальський президент Марсело Ребело де Соуз. Він не має жодних симптомів, однак хвороба все ж таки завдала певних обмежень для його балотування на другий термін на виборах, які відбудуться 24 січня.

Упродовж 2020 року коронавірус уразив безліч політиків по всьому світу. Відповідний діагноз ставили державним лідерам США, Великої Британії, Франції та інших країн, зокрема й українському президенту Володимиру Зеленському.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні ввели штрафи для бізнесу та організацій за відсутність масок у їх клієнтів. 13 січня зміни в закон "Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту населення" були опубліковані в парламентській газеті" Голос України ", а значить з 14 січня він набирає чинності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?