Президент Володимир Зеленський несподівано відвідав концерт MONATIK (відео)
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Президент Володимир Зеленський несподівано відвідав концерт MONATIK (відео)

Президент Володимир Зеленський несподівано відвідав концерт MONATIK (відео)
Джерело:  online.ua

Вчорашній концерт популярного українського співака MONATIK став несподіваним для багатьох виборців Володимира Зеленського, які змогли побачити свого президента на стадіоні серед глядачів. Як повідомляє ONLINE.UA, глава держави разом зі своєю дружиною Оленою та головою Адміністрації президента Андрієм Богданом справді відвідали концерт MONATIK. Сталося це, не в останню чергу, через парі.

Справа в тім, що під час новорічного концерту «95 кварталу» тоді ще просто шоумен Володимир Зеленський під час жартівливого діалогу зі співаком MONATIK пообіцяв прийти на його концерт 1 червня, якщо той 31 березня проголосує за Зеленського в першому турі виборів президента.

Вчора, 1 червня, співак Дмитро Монатик дав свій перший сольний концерт на НСК «Олімпійський». 33-річний артист презентував свій третій альбом під назвою «Love It Ритм», який складається з 20 треків. Деякі з них – це дуети з Ніною Матвієнко, Надею Дорофеєвої, Alyona Alyona, Lida Lee.

На відео, опублікованих в соціальних мережах, видно, що глядачі вітають Зеленського на трибунах стадіону. Після завершення свого виступу MONATIK подякував всім, хто прийшов на його сольний концерт.

Нагадаємо, що кілька днів тому знаменитий голлівудський актор Ештон Кутчер дав покази в справі про вбивство молодої жінки, яке сталося 18 років тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?