Президент Зеленський запустив відеоблог
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент Зеленський запустив відеоблог

Президент Зеленський запустив відеоблог
Джерело:  online.ua

Володимир Зеленський запустив на своєму YouTube-каналі «Зе!Президент» відеоблог, у якому розповідатиме про життя глави держави, повідомляє ONLINE.UA.

На першому відео можна побачити, що відбувалося за годину до урочистого засідання Верховної Ради з нагоди інавгурації Зеленського. Показано, як президент із дружиною пішки направляється до будівлі парламенту, і як на це реагують перехожі, а також прихильники президента, що зібралися на площі біля парламенту. Під відео закріплено питання «Як вам промова Президента? Що найбільше сподобалось?», на яке користувачі активно пишуть коментарі.

Нагадаємо, що 20 травня відбулася інавгурація Володимира Зеленського. Під час своєї промови він заявив, що розпускає Раду та закликав членів уряду написати заяви про звільнення.

Як повідомлів ONLINE.UA, Верховна Рада не внесла до порядку денного законопроект президента щодо змін до виборчого законодавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?