Президент зустрівся з представниками Світового конгресу українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент зустрівся з представниками Світового конгресу українців

Президент зустрівся з представниками Світового конгресу українців
Джерело:  online.ua

В адміністрації президента відбулася зустріч Володимира Зеленського з представниками Світового конгресу українців, повідомляє ONLINE.UA. Глава держави подякував Конгресу за діяльність, направлену на захист територіальної цілісності країни.

Президент Світового конгресу українців Павло Ґрод подякував Володимиру Зеленському за те, що той знайшов можливість зустрітися вже у перші дні його роботи, незважаючи на напружений графік.

«Я знаю, що це є непростий період для вас. Дякую, що ви знайшли час зустрітися з представниками світового українства. Для нашої громади буде дуже важливо почути, що була ця зустріч, що ми можемо сказати те, що ви проголосили у своїй промові: ми є один народ у 65 мільйонів і ми є українці, де б ми не жили. Я дякую, що ви закликаєте українців, щоб вони поверталися й працювали над розбудовою України. І ми хочемо разом, спільно з вами це здійснювати», - сказав Павло Ґрод.

 Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський провів двосторонню зустріч із Президенткою Литви Далею Грібаускайте, під час якої вона висловилась, що потрібно «розчавити олігархічну систему».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?