Президентка Естонії не захотіла зустрічатися з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Президентка Естонії не захотіла зустрічатися з Путіним

Президентка Естонії не захотіла зустрічатися з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін на даний момент не планує зустрічатися з главою Естонії Керсті Кальюлайд під час її візиту в Москву. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал ERR.

Ситуацію, що склалася прокоментував речник Кремля Дмитро Пєсков.

"Ще не було ніяких ініціатив з боку наших естонських візаві, тому в плані поки будь-яких зустрічей не значиться. Але подивимося, час ще є", - заявив прес-секретар Путіна.

Як відомо, президентка Естонії Керсті Кальюлайд 18 квітня цього року відвідає Москву з робочим візитом. Останній раз президент Естонії відвідував Росію 8 років тому - в 2011 році на повторному освяченні церкви Яані в Санкт-Петербурзі побував Тоомас Хендрік Ільвес.

Варто зазначити, що раніше президентка Естонії Керсті Кальюлайд закликала міжнародне співтовариство визнати війною в Європі захоплення росіянами українських кораблів в Азовському морі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно речник президента Польщі Блажей Спихальський заявив, що канцелярія польського лідера не запросила президента РФ Володимра Путіна на відзначення 80-ї річниці початку Другої світової війни. Це рішення обурило Кремль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?