Президентка Грузії терміново звернулася до Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Президентка Грузії терміново звернулася до Кремля

Президентка Грузії терміново звернулася до Кремля
Джерело:  online.ua

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі просить керівництво Росії не відповідати на "провокації радикальних сил" у Грузії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Грузия Online".

"Я закликаю керівництво Росії не піддаватися на ескалацію. Буде парадокс, якщо сусідня країна відповість на провокування, розпочате, за її ж характеристкою, "радикальними силами", і цим сприятиме деструктивним цілям. Також хочу наголосити й на тому, що наша мирна політика є єдиним шляхом для збереження стабільності в країні і регіоні", - сказала вона.

Окрім того, Зурабішвілі звернулася до грузинських громадян, що мешкають в Росії.

"Я - ваш президент, і ваше благополуччя дуже важливе для нас. Я знаю, що уряд зробить все, що можна зробити в даній ситуації, щоб ви продовжували жити мирно і стабільно", - додала політикиня.

Нагадаємо, раніше Зурабішвілі заявила, що Росія є ворогом та окупанторм для її країни. Саме так політикиня відреагувала на події, які сколихнули країну 20 червня. Окрім того, вона закликала громадськість до спокою.

Як повідомляв ONLINE.UA,  керівництво телеканалу "Руставі 2" відмовляється звільняти  відомого ведучого Гіоргія Габунію, який нецензурно вилаявся на адресу російського президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?