Президентські вибори 2019: чого насправді Кремль добивається на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентські вибори 2019: чого насправді Кремль добивається на Донбасі

Президентські вибори 2019: чого насправді Кремль добивається на Донбасі
Джерело:  online.ua

Обшуки в окупованому Криму та інтенсивніші обстріли на Донбасі з боку окупантів пов'язані з бажанням Кремля вплинути на перебіг президентських виборів в Україні. Про це повідомила віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко, передає ONLINE.UA.

За її словами, РФ залякує активних українців і татар в анексованому Криму, а також намагається зменшити явку в прифронтовій зоні. Хоча на підконтрольних українській владі територіях Донецької та Луганської областей виборчі дільниці відкрилися в усіх населених пунктах. За словами віце-спікерки, доволі важко було відкрити 106 дільницю у Катеринівці, яка перебуває під постійними снайперськими обстрілами.

"На Донбасі загострення. Штаб ООС інформує, що окупанти обстріляли околиці Авдіївки, одного військового поранено, гаряче на Маріупольському напрямку, традиційно порушується режим тиші на Луганщині. Звичайно, це не випадковість. РФ і орки-бойовики біснуються напередодні дня голосування. Для тих, хто продовжує сміятися про "Путін нападьот", нагадую, що Путін напав 5 років тому й поки що ніяк не угомониться", – зазначила Геращенко.

На її думку, журналісти міжнародних видань і спостерігачі, які завтра працюватимуть також на Донбасі, зможуть об'єктивно показати світу, як "русский мир" ніяк не дасть спокою Україні в своїх мареннях про "Малоросію".

Як повідомляв ONLINE.UA, російські спецслужби продовжують втілювати у життя схеми для впливу на вибори Президента України. Вказано, що жителі захопленого півострова "голосуватимуть" за потрібних країні-агресору кандидатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?