Президентські вибори 2019: в Євросоюзі зробили важливу заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Президентські вибори 2019: в Євросоюзі зробили важливу заяву

Президентські вибори 2019: в Євросоюзі зробили важливу заяву
Джерело:  Hromadske

Європейська комісія готова співпрацювати з будь-яким кандидатом, який отримає перемогу на виборах президента України, що відбудуться 21 квітня. З даною заявою виступила заступниця голови генерального директорату з політики сусідства, розширення та переговорів Єврокомісії Катаріна Матернова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське.

"Неважливо чи це буде Зеленський, чи Порошенко – ми працюватимемо", – запевнила вона.

Окрім того, вона додала, що Володимира Зеленського в політичній сфері Євросоюзу не знають, тому "особливо має бути чутним і підтриманим голос українського громадянського суспільства".

"Якщо буде другий термін Порошенка – ми знаємо, що другий термін це все одно дещо інша мобілізація, новий фактор для громадянського суспільства", – сказала Матернова.

Варто зазначити, що раніше спецпредставник Держдепартаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що США не підтримують жодного окремого кандидата . Вашингтон готовий працювати з тим, кого обере український народ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український глава  Петро Порошенко у разі переобрання на посаду пообіцяв оновити Угоду про асоцію та прогнозує вступ України до ЄС не раніше 2028 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?